Locale Altele
Duminica, 5 Mai 2024
Dum, 5 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Miss&Mister Boboc CN „Ioan Slavici”
Sergiu Lenghel  - Sambata, 28 Noiembrie 2009

Colegiul Naţional "Ioan Slavici" a organizat vineri seara, în clubul Insomnia, Miss&Mister Boboc 2009. Tematica concursului de frumuseţe a fost cabaretul, partea artistică a spectacolului fiind asigurată chiar de elevii liceului.
 

 

A cântat mai întâi Iris Morar, după care trupa de rock a liceului, "One Week Band", a electrizat publicul prezent în număr mare în clubul sătmărean.
 

 

Pentru titlul de Miss Boboc s-au întrecut opt concurente: Margareta Kozma, Alina Bura, Daiana Tripon, Cristina Bura, Tamara Chiper, Romina Roman, Raluca Şerban şi Emanuela Maier.
 

 

La concursul de Mister "Ioan Slavici" 2009 s-au înscris şapte boboci: Mihai Boian, Florin Bontea, Gabriel Lup, Emil Pomian, Ionuţ Pintea, Leonard Pop şi Gabrian Tuşer.


 

Atmosfera a fost incendiară, clubul fiind plin până la refuz, organizatorii declarându-se fericiţi că întrecerea de frumuseţe s-a ţinut în cele din urmă, după ce ediţia din acest an era să fie compromisă din cauza lipsei sponsorilor.
 

 

Juriul a deliberat, iar cea mai frumoasă boboacă a CN "Ioan Slavici" a fost desemnată Alina Bura. Locul II a fost ocupat de Raluca Şerban, urmată de Daiana Tripon pe locul III. Premiul de Miss Popularitate a fost obţinut de Tamara Chiper, o elevă venită tocmai din Republica Moldova.
 

 

La băieţi, pe podium s-a situat Florin Bontea, iar locurile II şi III au fost ocupate de Gabrian Tuşer, respectiv Ionuţ Pintea. Titlul de Mister Popularitate i-a revenit elevului Emil Pomian.
 

 

Petrecerea a continuat până la orele dimineţii, pe muzica antrenantă mixată de Dj CătăBoy şi Dj Big Junior.

7819 vizite
Distribuie pe